Only 1 server down, guess which?

Moderator: Littlabit

Post Reply
Jhereg
Whee!
Posts: 4990
Joined: Mon Sep 13, 2004 9:11 pm

Only 1 server down, guess which?

Post by Jhereg »

Meh, more named at least.
Fnord
Whee!
Posts: 235
Joined: Mon Aug 09, 2010 9:34 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Fnord »

if it comes back before you give up!
Jhereg
Whee!
Posts: 4990
Joined: Mon Sep 13, 2004 9:11 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Jhereg »

Normally it is maybe a half hour, but this might have to wait for someone to go to their office I guess.
User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2715
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Glauri »

Obnoxious to be sure -- I had a friend rearrange his whole schedule so that he could take a look at my computer video lag in EQ -- and POOF -- server down. Ah well, we'll try again another night!
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri
Goofydoofy
Ride a cowboy, save a horse
Posts: 5820
Joined: Fri Jun 10, 2005 7:33 pm
Location: Rapid City, SD, USA

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Goofydoofy »

Start a toon on a different server for the test.
Level 115 Druid, Level 113 Enchanter, Level 111 Paladin
Drinal - Maelin Starpyre Server
User avatar
Tandt
Fallen Jedi
Posts: 1322
Joined: Tue Feb 27, 2007 7:38 pm
Location: Usually staring at corpse, waiting on a res

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Tandt »

Think they broke it!
Image
Tandt Dmight
115 Warrior
:rr:
Its not big hair, Its my Helmet!

Boss mobs dont kill people, Clerics kill people!!
Jhereg
Whee!
Posts: 4990
Joined: Mon Sep 13, 2004 9:11 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Jhereg »

I've noticed other servers have slowly gone down to, one of the preferred servers around 7am and now 2 others have join in the fun.
Tarvas
Whee!
Posts: 2617
Joined: Sat Sep 05, 2009 9:48 am
Location: Dead in a ditch

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Tarvas »

The issue is apparently resolved and the servers are back up.
Alan
I'm a Tank!

Image
Jhereg
Whee!
Posts: 4990
Joined: Mon Sep 13, 2004 9:11 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Jhereg »

I feel like it isn't resolved and they may have been confused.
User avatar
Meso
Whee!
Posts: 1343
Joined: Mon Feb 16, 2009 1:02 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Meso »

And down again!
User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2715
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Glauri »

Up...down...up...down.
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri
Goofydoofy
Ride a cowboy, save a horse
Posts: 5820
Joined: Fri Jun 10, 2005 7:33 pm
Location: Rapid City, SD, USA

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Goofydoofy »

Couple more hours before they come up. Go to bed and try tomorrow.
Level 115 Druid, Level 113 Enchanter, Level 111 Paladin
Drinal - Maelin Starpyre Server
Tarvas
Whee!
Posts: 2617
Joined: Sat Sep 05, 2009 9:48 am
Location: Dead in a ditch

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Tarvas »

Looking like a Drinal only problem :(
Alan
I'm a Tank!

Image
Goofydoofy
Ride a cowboy, save a horse
Posts: 5820
Joined: Fri Jun 10, 2005 7:33 pm
Location: Rapid City, SD, USA

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Goofydoofy »

Tarvas wrote:
Fri Apr 17, 2020 4:35 am
Looking like a Drinal only problem :(
Ahah Yeah. I would've hit 115 on Druid by now with Overseer. I try to log on today and everything up but ours.

Dirty bastards!
Level 115 Druid, Level 113 Enchanter, Level 111 Paladin
Drinal - Maelin Starpyre Server
docrob
Whee!
Posts: 13
Joined: Thu Feb 20, 2014 4:26 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by docrob »

actually just cause they say they are up does not mean they are. posts on the eq forums say that TLP servers are down and someone tried to log into one of the other servers and it was down even though it said it was up.
Jhereg
Whee!
Posts: 4990
Joined: Mon Sep 13, 2004 9:11 pm

Re: Only 1 server down, guess which?

Post by Jhereg »

Locked now so they should be trying to reboot it hopefully.
Post Reply