UI issue

Moderator: Littlabit

Post Reply
User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2395
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

UI issue

Post by Glauri » Wed Dec 12, 2018 10:35 am

With the new expansion, the only issue that I have with my UI is that every time that I attempt to open my inventory, I crash.

I can open all the bags, but if I try to open my inventory, or open a bank window, I immediately crash to desktop.

Any ideas on what would cause this one issue, and still let me cast, move, zone, etc. w/o difficulty? I am using the default EQUI_Inventory.xml file copied from default to my custom UI folder.
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri

User avatar
Mattmarr
Whee!
Posts: 551
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:28 am
Location: Chicago, IL

Re: UI issue

Post by Mattmarr » Wed Dec 12, 2018 11:34 am

Have you tried reloading your UI with that file copied over?
Image

User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2395
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: UI issue

Post by Glauri » Wed Dec 12, 2018 11:50 am

Yeah, I think it's something in the EQUI.xml file that is causing the issue, but I'm too ignorant to figure out what it is! lol
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri

User avatar
Mattmarr
Whee!
Posts: 551
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:28 am
Location: Chicago, IL

Re: UI issue

Post by Mattmarr » Wed Dec 12, 2018 12:06 pm

Oof, I'm a default boy through and through, so I have 0 idea! I can take a look at mine and yours tonight though?
Image

Gronalk
Whee!
Posts: 125
Joined: Wed Sep 15, 2004 8:59 pm
Location: Minneapolis, MN

Re: UI issue

Post by Gronalk » Wed Dec 12, 2018 12:24 pm

Try deleting the EQUI_Inventory.xml from the default folder and letting it download a new one. Then copy it to your preferred UI folder.

User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2395
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: UI issue

Post by Glauri » Wed Dec 12, 2018 2:07 pm

Thanks for the idea, Gronalk...but still crashes.

I've sorta got a UI now that is -- usable. Not great, but I think I can raid with it.

Any further ideas would be most welcome!
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri

User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2395
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: UI issue

Post by Glauri » Wed Dec 12, 2018 3:03 pm

Yay! Found something very good and can use my old icons! I can even open my inventory!! lol

Thanks much for the suggestions!
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri

User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2395
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: UI issue

Post by Glauri » Wed Dec 12, 2018 4:02 pm

What does this mean?

Unable to download SocketError:Unreachable - No data (11004 - 205.185.208.88 - http://eq.patch.daybreakgames.com/patch ... bbfe13e044

Hell, it was working an hour ago. /sigh

I cannot log in. :(
Last edited by Glauri on Wed Dec 12, 2018 6:20 pm, edited 2 times in total.
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri

User avatar
Tarvas
Whee!
Posts: 2240
Joined: Sat Sep 05, 2009 9:48 am
Location: Dead in a ditch

Re: UI issue

Post by Tarvas » Wed Dec 12, 2018 4:26 pm

You should just use my UI. Never a problem :D
EQ000304.jpg
EQ000304.jpg (684.09 KiB) Viewed 112 times
Alan
I'm a Tank!
Image
Punked, Carvas, Harvas, Cayleb

User avatar
Glauri
Whee!
Posts: 2395
Joined: Fri May 29, 2009 7:15 am
Location: TEXAS!

Re: UI issue

Post by Glauri » Wed Dec 12, 2018 4:29 pm

The UI issue was fixed...using Sparxx UI was fine.

But now, can't get past launchpad at all.
Do not regret growing older. It is a privilege denied to many.
Glauri

Goofydoofy
Ride a cowboy, save a horse
Posts: 5171
Joined: Fri Jun 10, 2005 7:33 pm
Location: Bullhead City, AZ, USA
Contact:

Re: UI issue

Post by Goofydoofy » Thu Dec 13, 2018 6:16 am

Sorry, I was hacking the game. Should be working now that I'm done.
Level 110 Druid, Level 110 Enchanter, Level 110 Paladin
Drinal - Maelin Starpyre Server

Ayragon
Whee!
Posts: 174
Joined: Fri Aug 06, 2010 9:46 pm

Re: UI issue

Post by Ayragon » Thu Dec 13, 2018 6:45 am

/tar Tarvas_corpse

User avatar
Mattmarr
Whee!
Posts: 551
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:28 am
Location: Chicago, IL

Re: UI issue

Post by Mattmarr » Thu Dec 13, 2018 6:52 am

^^ Always helps me.
Image

Post Reply