Page 1 of 1

Testing....

Posted: Wed Jun 29, 2005 6:28 am
by Camireno
hey all, just testing my siggy and see if i can get it to show up right...

Da Pallyman

/img

Posted: Wed Jun 29, 2005 6:29 am
by Camireno
bah...i cant get it to just show the siggy......hmmm...suggestions on what i need to do anyone? am sooo not good at this stuff.

Da Pallyman

Posted: Wed Jun 29, 2005 6:51 am
by Camireno
hmmm..ok..that did not work either...hehe

Da Pallyman

Posted: Wed Jun 29, 2005 6:56 am
by Deverin
hey dood ... use this:

Code: Select all

<IMG SRC="http://geoffreytaylor.home.comcast.net/Deverin/DeverinSig_small.gif">

of course change it to be the web loaction of your sig :)

Posted: Wed Jun 29, 2005 7:05 am
by Deverin
Cam test it here before using it in a post :)
note the code and use it EXACTLY as it is there .... i dont use the [img] block.
your sig line should read:

Code: Select all

<img src="http://img10.echo.cx/img10/8903/cami73lp.jpg">

to produce your sig :)

Posted: Wed Jun 29, 2005 7:19 am
by Saphirone
no thewse boards believe it is just [img] then ouor URL Of our image then [/img] And make sure there is no spaces in between an of it, :)

Posted: Wed Jun 29, 2005 7:32 am
by Deverin
/smirk ... that is exactly what i put in my sig line saphy :) with NO img tags :)

Posted: Wed Jun 29, 2005 9:59 am
by Saphirone
:mrgreen:

Posted: Wed Jun 29, 2005 10:40 am
by Camireno
ok.....like this?

Da Pallyman

Posted: Wed Jun 29, 2005 10:40 am
by Camireno
LOL nope

Da Pallyman

Posted: Wed Jun 29, 2005 10:43 am
by Camireno
ok....again

Posted: Wed Jun 29, 2005 10:49 am
by Camireno
WOOTY!!!

Da Pallyman

Posted: Wed Jun 29, 2005 10:55 am
by Camireno
Saphy...you rock!! ty for dealing with me!!

Da Pallyman