CANT GET SIG TO WORK

Moderator: Littlabit

User avatar
dakukimonster
Whee!
Posts: 19
Joined: Thu Nov 04, 2004 5:07 pm
Location: a Cookie jar
Contact:

CANT GET SIG TO WORK

Postby dakukimonster » Sun Nov 21, 2004 6:48 pm

CHANGED MY SIG IN PROFILE BUT WHEN I POST SOMETHING THE OLD SIG STILL COMES UP WHAT DO I NEED TO DO :?: :?: :?: :?:
Image

Roladena
Whee!
Posts: 129
Joined: Mon Sep 06, 2004 8:03 am
Contact:

Postby Roladena » Sun Nov 21, 2004 9:58 pm

Do you have the image hosted somewhere? Btw, the capslock button is next to the A on your keyboard. Once thanks.

karonoz
Whee!
Posts: 15
Joined: Tue Oct 19, 2004 10:21 am
Location: Sitting in Chair

Postby karonoz » Mon Nov 22, 2004 6:13 am

I just pulled up a web browser and looked at
http://img103.exs.cx/img103/9396/EQ000006.jpg
it is appearing as the same thing I see above benieth your name. Send me the file and let me see what I can do with it.

davesiler@davesiler.com

Karonoz

User avatar
Rendus
Nekoconeko
Posts: 1665
Joined: Sun Jun 27, 2004 6:24 am
Contact:

Postby Rendus » Mon Nov 22, 2004 6:23 am

I suspect he used the My Account link on the left to change his sig, which won't work.

You need to click on Profile at the top of the forum to change your forum sig.
<a href="">Test</A>

User avatar
dakukimonster
Whee!
Posts: 19
Joined: Thu Nov 04, 2004 5:07 pm
Location: a Cookie jar
Contact:

Postby dakukimonster » Mon Nov 22, 2004 10:36 am

rendus that prolly right will try when i get home thanks
Image